За нас

Ето малко повече за нас и процеса за на работа

Pixel Point е дигитална  марткетин и уеб дизайн агенция. Ние сме млад екип, с много идеи, готови да открием решение за всеки бизнес онлайн! Ние сме мотивирани, следваме иновацииите!  Нашата задача е да осигурим потребителско преживяване, което изгражда доверие в  клиента.

Проучване и анализ

Всяко наше начинание започва с проучване на Вашия бизнес, потребителското преживяване и вашите конкуренти. Анализираме и съставяме цял план за подобрение и реализация на новите цели, които ще постигнем заедно. 

Създаване на съдържание

Личното съдържание в социалните мрежи е много важно – снимки, видеа, лайф, сторита, последователност, която трябва да следвате за да може да задържите своята аудитория и да ги ангажирате всеки път с нови интереси неща свързани с вашия бизнес! 

Резултати

Ние сме изключително отговорни към всеки клиент, държим много на добрите резултати  затова винаги сме в крак с новите тенденции.Изготвяме подробен мониторинг на дейности и финален отчет с резултати от кампаниите. Изключително полезен за оценка на вашите реклами, продукти или услуги.